lazlo.hu logó+36 20 577 9335
kapcsolat@lazloweb.com
fejléc háttérképfejléc váltó háttérképfejléc háttérkép

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

A hatékony weboldalkészítés

A hatékony

weboldal

készítés

Weboldal készítés

Weboldal készítés

A weboldalkészítés látszólag egyszerű feladat, de egy sikeres oldal elkészítéséhez sok tapasztalatra és tudásra van szüksége az építőnek. Érdemes olyan valakit választani, aki hosszútávon alkalmas az együttműködésre. A felmerülő módosítások, fejlesztések területén rugalmasan segítheti az új weboldal sikerét. A tapasztaltabb oldalépítők már az első alkalommal rendkívül aprólékosan felmérik az igényeket, és begyűjtik vagy elkészítik azokat az adatokat és képeket, amelyek szükségesek a végeredményhez.
reszponziv

Mennyibe kerül a weboldal?

Mennyibe

kerül

a weboldal?

Tervezhető költségek

Tervezhető költségek

Egy weboldal elkészítése több részből áll, az optimális munkadíj kialakítása végett is fontos az előzetes felmérés.

Milyen fontos kérdések merülhetnek fel?

 • Egy teljesen új oldalról beszélünk, vagy egy régi oldalt szeretnénk cserélni? Amennyiben nem rendelkezünk domain névvel és tárhellyel, akkor azokat is be kell szerezni hozzá. Már itt fontos meghatározni a célunkat, hiszen egy termékkatalógushoz, vagy egy webshophoz nagyobb tárhelyre lesz szükségünk.
 • Rendelkezünk a szükséges szöveges tartalommal, azok kereső optimalizáltak e, vagy ezeket is elő kell állítani?
 • Vannak e saját fotóik? Azok alkalmasak e arra, hogy feltöltsük új oldalukra? Fotó és videó készítésében is tudunk segíteni-önnek, fontos minden részletet egyeztetni.
 • A cél pontos meghatározása, egy bemutatkozó oldal a cél, vagy tartalmasabb információt szeretne közölni és termékkatalógusra vágyik, vagy üzletét szeretné bővíteni egy webshoppal?
Ezek mind fontos elemei az ár kialakításának, tehát pontos árakat, csak egyeztetés után adunk.
weboldalkeszites latvany lazlo.hu

Miért fontos jól választani

a szakemberek közül?

Miért fontos

jól

választani?

Bárki csinálhatja?

Bárki csinálhatja?

A tapasztaltabb építők rendelkeznek azzal a fegyvertárral, ami egy működő weboldal elkészítéséhez szükséges. Ismerik több oldalépítő alkalmazás felépítését, az oldalhoz és a célok eléréséhez szükséges plugin-ok használatát.
A weboldalkészítés széleskörű ismeretével rendelkeznek.
Grafikai hozzáértésük lehetőséget ad, céges arculatok, céges logók újra tervezésére, azoknak létrehozására.
A szükséges programok ismerete elengedhetetlen.
Felismerik az ügyféltől kapott képi anyagok használhatóságát, és szükség esetén tudnak segíteni azok javításában, vagy új képek előállításában és szerkesztésében.
A tapasztalt építők tisztában vannak a megfelelő szöveges tartalom fontosságával.
Az elkészült szövegeknek kiemelkedőnek kell lenniük, hiszen az oldal hajtómotorjairól van szó. Fontos már a kezdéskor meghatározni kulcsszavainkat, hiszen az új weboldal haladását is ezekre a szavakra fogjuk majd mérni.
Egy tapasztalt építő, előre látja, mire lesz szükség egy jól működő weboldalhoz a legapróbb részletekig. Érdemes elfogadni az építő jellegű javaslataikat is.
Fontos, hogy az ügyfél kívánságai mentén készüljön az oldal, hiszen az elkészült weboldalt magáénak kell éreznie.
A megfelelően kiválasztott weboldalkészítő kulcsfontosságú egy sikeres, hosszútávú, hasznot is termelő weboldal létrehozásában.

A legfontosabb tényezők

Legfontosabb

tényezők

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal?

Az alábbiakban néhány olyan szempontot emelek ki, amelyek hozzájárulnak a hatékony online jelenlét kialakításához.

Reszponzív design:

 • A weboldalnak reszponzív designnal kell rendelkezni, azaz alkalmazkodnia kell a különböző eszközökhöz és kijelző méretekhez. Ez javítja a felhasználói élményt és elősegíti a mobilbarát kialakítást.

Gyors betöltési idő:

 • Az oldal betöltési ideje fontos tényező a felhasználói élmény és a keresőmotorok rangsorolása szempontjából. Optimalizált oldal sebessége javítható, a képek átméretezésével a gyorsító tárak használatával.

Keresőoptimalizálás (SEO):

 • Kellő figyelmet kell szentelni a keresőoptimalizálásnak. A weboldalkészítés fontos eleme, a megfelelő kulcsszavak használata, a meta címkék és leírások optimalizálása segít abban, hogy az oldal a keresőmotorokban jobb helyezést érjen el.

Használhatóság:

 • Az oldalnak könnyen használhatónak és navigálhatónak kell lennie. Jó elrendezés, érthető menük és könnyen megtalálható információk segítik a felhasználókat.

Tartalommarketing:

 • Friss és releváns tartalommal tartható életben az oldal. Blogbejegyzések, cikkek, vagy akár videók segíthetnek a látogatók megtartásában és az oldal érdekességének növelésében.

Social Media integráció:

 • Az oldal könnyen megoszthatóvá kell tenni a közösségi médiában. A social media integráció segít a tartalom terjesztésében és az online jelenlét erősítésében.

Analitikai Eszközök:

 • Használjunk analitikai eszközöket (például Google Analitics), hogy kövesse nyomon az oldallátogatásokat, és értékelje az oldal teljesítményét. Ezek az adatok segítenek a továbbfejlesztésben és a céljaink elérése érdekében, a weboldalkészítés további folyamatában.

Biztonság:

 • Az oldal biztonsága kritikus fontosságú. Tartsa naprakészen a biztonsági intézkedéseket, az erős jelszavak és a rendszeresen végzett biztonsági mentések, kulcsfontosságúak.
Ezen tényezők kombinációja hozzájárul ahhoz, hogy az oldala ne csak vizuálisan vonzó legyen, hanem hatékonyan szolgálja ki a látogatókat, és elérje a kitűzött üzleti célokat.
Call Now Button